KERAMIKA LESKOVAC

keramika leskovac sanitarijeKeramika Leskovac je osnovana osamdesetih godina. Zahvaljujući kvalitetnom izvođenju keramičarskih radova, ova fabrika je stekla ugled kako na našim prostorima, tako i na širem tržištu. Keramika Leskovac je bila angažovana za obavljanje radova na značajnim objektima u Sloveniji i Italiji.

Keramika Leskovac je vrednim radom stekla značajno iskustvo i znanje o ugradnji svig vrsta keramike i opreme poznatih svetskih brendova. Veliki zahtevi klijenata i potreba za što boljim kvalitetom odredili su put daljeg razvoja ove firme. Keramika Leskovac se kao preduzeće oformila 1989. godine, uz dalje bavljenje izvođenjem keramičarskih radova. Istovremeno je ova firma počela da se bavi i trgovinom keramičkih pločica i opreme za kupatila jugoslovenskih i italijanskih brendova.

Keramika Leskovac je počela da se bavi i izradom dekora na keramici, što je bio novitet na prostorima bivše Jugoslavije. To je privuklo mnoge kupce i pomoglo da se ostvare brojni kontakti.

Keramika Leskovac je prerasla u fabriku koja se bavi proizvodnjom keramike zahvaljujući tome što je pratila tadašnje jugoslovensko tržište i pronašla dalji put razvoja u proizvodnji svih deficitarnih proizvoda.

 

 

WEB SITE:
www.keramika-le.rs

 

 

Pogledajte proizvode firme Keramika Leskovac:

 

  • dreams
afrodita

viktorija