KERAMIKA MLADENOVAC

keramika mladenovac sanitarijeSalon kupatila Alis u svom salonu keramike nudi proizvode proizvođača Keramika Mladenovac. Keramika Mladenovac počela  je sa radom 1936. godine proizvodnjom šamota i posuđa.

Nakon doga fabrika je počela da proizvodi keramičke pločice, potom vučeni materijali, sanitarije  i dimovodne cevi. Ova fabrika je tokom vremena proširivala asortiman u skladu sa mogućnostma i situacijom u kojoj se nalazila i sada pored poznatih  serija kao Ines i Labud, Keramika Mladenovac proizvodi i monoblokove i konzolne elemente.

Keramika Mladenovac  takođe ima i specijalan program sanitarija , program za železnicu, sanitarije u boji i sanitarije sa frizom.

Keramika Mladenovac je ostvarila brojna priznanja zahvaljujući velikom kvalitetu svojih proizvoda. Ova firma je dobila međunarodno priznanje za tehnologiju i kvalitet 1978. godine u Madridu. Nosilac je istog priznanja 1983. i 1984. godine u Frankfurtu. 1999. Godina je značajna po uvođenju sistema upravjanja kvalitetom ISO 9001. U pragu 2005. godine Keramika Mladenovac je dobila CE znak.

WEB SITE:
www.keramika-mladenovac.rs

 

Pogledajte proizvode firme Keramika Mladenovac:

 

  • flowers
ines

kira

konzolna

labud